top of page

Automat na svačinky

Vážení rodiče, milí žáci,


od konce měsíce ledna 2024 bude v budově naší školy umístěn automat s jídlem a pitím (umístění automatu je v tuto chvíli v přízemí budovy II. stupně).

Jak jistě víte, došlo k úpravě původní tzv. pamlskové vyhlášky, která řeší prodej potravin ve školách. My jsme se proto rozhodli, že našim žákům umožníme zakoupení drobného sortimentu svačinek a nápojů.

Automat pro nás provozuje start-up firma studentů střední školy z Frýdku-Místku, která bude každý den náš automat zásobit čerstvým pečivem a dalšími produkty. V tuto chvíli bude dodávku pečiva zajišťovat firma Pekařství Boček.


Sortiment automatu by měl obsahovat pečivo (včetně plněných baget, sladkého i slaného pečiva), zdravé nápoje (vodu, minerálky, nízkotučné mléčné výrobky, ovocné šťávy bez přidaného cukru), dále lehká jídla typu krájeného ovoce a jogurtů. Dále budou k dispozici müsli tyčinky, ořechy nebo sušenky.


Ihned po instalaci a naplnění automatu dojde z naší strany ke kontrole nabízeného sortimentu. Průběžně očekáváme, že sortiment upravíme dle oblíbenosti u našich malých dětí.


Platby budou probíhat v hotovosti (nelze platit platební kartou ani se nevyužívá žádný typ čipové karty). V případě poruchy nebo nevydání správného produktu bude situaci řešit paní vrátná nebo pan školník.


Věříme, že touto naší novinkou opět zpříjemníme všem našim dětem dopolední čas ve škole.


V Havířově dne 29. ledna 2024

Mgr. Michaela Drozdová, Ph.D.








121 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page