top of page

Týden 29. 4. - 3. 5. 2024

Přelom měsíce dubna a května odstartujeme interaktivními besedami s hasiči, které doplní řada aktivit v rámci dopravní výchovy. Během celého týdne budou samozřejmě pokračovat intenzivní přípravy na naši výroční Akademii s názvem "Májovka slaví šedesát".


Velkým tématem tohoto týdne bude druhá návštěva evropských pedagogů v rámci projektu ERASMUS+ při tzv. jobshadowingu. Tento týden nás navštíví trojice učitelů ze Španělské základní školy, a my tak budeme mít novou příležitost sdílet naši práci s odborníky ze zahraničí. Z důvodu jobshadowingu jsou v úterý zrušeny naše konzultační hodiny, jelikož proběhne v čase od 14.00 beseda s vyučujícími z obou zemí.


Během nového týdne nás navíc čekají soutěže (soutěž ve šplhu pro I. stupeň a branný závod Wolfram), dále lekce dopravní výchovy na dopravním hřišti.


Školní parlament si pro nás připravil akci "Den tance", která hned v pondělí roztančí o velké přestávce společné prostory ve škole.


Konec týdne proběhne velké testování, které pravidelně každý rok organizuje Česká školní inspekce. Tohoto testování se zúčastní žáci 3. - 8. tříd z Ukrajiny.



 

Plán jednotlivých dní:


29. 4. - 3. 5. - Erasmus+ jobshadowing Španělsko


29. 4. - soutěž ve šplhu (I. stupeň)


29. 4. - beseda s hasiči 2. ABCD, 6.ABC


30. 4. - dopravní výchova - praxe 4.A a 5.B


1.5. - státní svátek


2. 5. - schůze Školního parlamentu (multimediální učebna od 7.10 hod.)


2. 5. - dopravní výchova - praxe 3.B a 4.C


2. 5. - branná soutěž Wolfram


3. 5. - testování České školní inspekce (vybraní žáci 3. - 8. tříd)



 













81 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Maják č. 3

bottom of page