top of page

Zápisy i přijímačky - týden 8.4.-12.4.2024

Aktualizováno: 8. 4.

Druhý dubnový týden má pro nás připraven velice důležitý program, kterým budou zápisy do 1. tříd a první kolo přijímacích zkoušek na střední školy pro žáky 9. ročníků.


Zápis bude pro budoucí školáky probíhat v celém našem městě ve stejném termínu - pondělí a úterý 8. a 9. dubna 2024. Na naší škole bude zápis organizován v čase 13.00 - 17.00 hodin. Zájemci, kteří využili elektronickou rezervaci termínu času pro zápis, se mohou dostavit do školy až těsně před tímto rezervovaným časem. Zájemci, kteří žádnou registraci nemají, mohou do školy přijít kdykoliv (ve výše uvedeném čase) - v tomto případě ovšem očekávejte delší čekací dobu.

S sebou si prosím k zápisu přineste doklad totožnosti, rodný list dítěte a případné další relevantní dokumenty (rozhodnutí svěření do péče, lékařské zprávy, zprávy z pedagogicko-psychologické poradny apod.). Není nutné si tisknout přihlášku, kterou jste obdrželi emailem.

Upozorňujeme všechny rodiče, že se zápisu do 1. třídy mohou zúčastnit POUZE NA JEDNÉ ZÁKLADNÍ ŠKOLE. Předpokládaný počet žáků, které budeme pro školní rok 2024/2025 přijímat je 69 dětí ve třech 1. třídách.

Výsledek zápisu do 1. tříd bude zveřejněn na našich webových stránkách i úřední desce do pátku 12. dubna.

Pokud máte zájem, aby Vaše dítě navštěvovalo školní družinu, vyplňte následující elektronickou přihlášku do školní družiny: ZDE.


Přijímací zkoušky na střední školy proběhnou ve dvou termínech - v pátek 12. 4. (1. termín) a v pondělí 15. dubna (2. termín). Celá Májovka přeje všem našim deváťákům štěstí na otázky i úkoly!!! Poctivě jste se připravovali, tak teď se krásně předveďte.


Z organizačních důvodů musí být v úterý 9. dubna zrušeny pro I. stupeň konzultační hodiny.



 

Další akce, které nám přinese nový týden uvádíme v následujícím přehledu:


8. a 9. 4. Zápis do 1. tříd (13.00 - 17.00 hodin)


9. 4. Návštěva knihovny "Myšlenková mapa" - 8.B


10. 4. Akce "Uklidíme Česko" - 8.B (součást projektu EVVO)


11. 4. Dopravní výchova - praxe 5.C


12. 4. Exkurze ZOO Ostrava - akce z projektu Šablony I OP JAK


12. 4. 1. kolo přijímacích zkoušek na střední školy



 







377 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page